tiistai 2. maaliskuuta 2021

Koirakavereita ja kuulumisia

Siitä on varmaan jo kuukausi kun viimeksi kirjoitin, joten eiköhän kerrota nyt kunnolla kuulumisia! Hilda on saanut nyt ihan viimeisten viikkojen aikana heelerin pyöreyttä, neidistä on tullut melkoinen tankki!

Aloitimme helmikuussa Hildan kanssa tokojaoksen pentukurssin. Valitettavasti ehdimme käydä vain kahdella tunnilla, sillä kurssi keskeytyi koronan takia. Tai oikeastaan kurssi jatkui porrastetuilla ajoilla, mutta kurssin sai halutessaan keskeyttää kunnes tilanne helpottuu. Päätin siis keskeyttää, koska kaipaisin muitakin koirakoita halliin ja enemmän häiriötä.

Ehdin käydä Hildan kanssa vielä Tampereella mätsärissäkin helmikuun alussa. Match show ei mennyt kovinkaan hyvin, sillä Hilda oli sitä mieltä että mätsärit on sama asia kuin leikkitreffit. Hilda lähinnä veti hihnassa ja olisi halunnut tutustua jokaiseen koiraan, eikä edes lihapullat kiinnostaneet neitiä! Muutamat pätkät hän ravasi nätisti ja seisoikin sekunnin ajan paikoillaan, mutta muuten Hilda keskittyi vain muihin koiriin ja ihmisiin.
Mätsärit olivat hyvin järjestetty, hieman säännöt olivat eri rajoitusten takia eikä esimerkiksi BIS-kehää ollut lainkaan. Yhdessä luokassa oli 10 koiraa, jotka menivät ensin pareittain kehään. Pareista toinen sai sinisen värilapun ja toinen punaisen. Kun kaikki parit on käyty läpi, punaiset tulivat kehään ja punaisten jälkeen taas siniset. Näin kehässä oli siis samaan aikaan vain viisi koiraa, ja ainoastaan paras palkittiin - minusta toimiva ja hyvä systeemi! Ei ollut ahdasta, mutta koira sai silti hyvän kokemuksen mätsäristä.


Hildan on myös leikkinyt paljon koirakaveriensa kanssa. Olenkohan jo tarpeeksi usein maininnut, että Hilda r-a-k-a-s-t-a-a muita koiria! Siksi mätsärissäkin meni pasmat ihan sekaisin kun kehässä oli potentiaalisia leikkikavereita.
Yllä olevassa kuvassa Hilda leikkii siskonsa Aislan kanssa. <3 Kuva on otettu vajaa kaksi viikkoa sitten (18.2.) kun vielä oli lunta. Hilda ja Aisla on kyllä niin hauska heelerikaksikko, jotenkin tytöistä huomaa että ovat sukua. ;)


Hilda pääsi nyt viime viikonloppuna leikkimään pitkästä aikaa Wäinön kanssa. Wäinö on Hildan paras kaveri, onhan ne tunteneet ihan pikkupennusta asti. Nyt kun oli pitkä tauko ettei Hilda ole leikkinyt Wäinön kanssa, niin huomasi miten Hilda on kasvanut. Varsinkin kun katsoo tämän postauksen kuvia niin huomaa kuinka paljon Hilda on muuttunut talven aikana.



Hilda vaanii :D







Hilda ja Wäinö lähtivät kumpikin pesulle tämän reissun jälkeen, molemmat olivat meinaan yltä päältä ravassa. Koirapuisto on aika mutainen tähän aikaan vuodesta.


Tämä oli minusta niin hieno kuva <3

Kukkuu, onko siellä ketään



Mitä sä teet





Niin se aika vaan kuluu hujauksessa. Hilda täyttää huomenna jo 6kk. Kaikki hampaat ovat jo vaihtuneet, paitsi yksi yläkulmuri. Se on jo muutaman päivän heilunut sen näköisenä että lähtee kohta irti, mutta Hilda välttelee hampaan käyttöä. Varasin Hildalle ajan eläinlääkärille torstaiksi, joten silloin viimeistään hammas lähtee jos ei ennen. Luulen että se lähtisi itsestäänkin, mutta Hilda varoo käyttämästä hammasta. Olen yrittänyt leikkiä repimisleikkejä Hildan kanssa, mutta se ei selkeästikään halua tarttua leluun samalla tavalla kuin normaalisti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti