maanantai 10. toukokuuta 2021

Heelerien leikkitreffit



Hildalla oli tänään leikkitreffit Aisla-siskon kanssa. <3 Käytiin koirapolulla lenkkeilemässä ja räpsin samalla kuvia tytöistä. Yllättävän monta onnistunutta kuvaa tuli, ottaen huomioon että oli vähän hämärää ja lisäksi koirilla oli kauhea vauhti päällä. On todella hankalaa kuvata täysillä juoksevaa, pientä koiraa. :D

Siltä varalta jos joku ei erota siskoja toisistaan: Hilda on tuo millä on toinen korva pystyssä, ja Hildalla on vaaleanpunaiset valjaat, kun Aislalla taas on pinkit.



Aisla
Hilda oli aivan INNOISSAAN!






Hilda viiletti tänään kyllä ihan kunnolla. Katsokaa nyt tätä iloista ilmettä! :D


Törmättiin lenkillä myös pariin mopsiin, valkoiseenpaimenkoiraan ja jackrusselinterrieriin. Hilda oli koirista aivan haltioissaan ja veti innolla kunniakierroksia niin että roskat lensivät. Hildan mielestä kun kaikki koirat on niiiin kivoja.

Söpöys <3

Molemmat edustaa


Hymy siskolle <3





Oli todella kiva päivä! Hilda pääsi lenkin jälkeen pesulle, sillä neiti oli vähän kurainen ja haisikin vähän omituiselta...
Hildan juoksut päättyivät muuten viikko tai kaksi sitten. Yllättävän vaivattomat juoksut, Hilda ei mielestäni vuotanut hirveästi eikä käytöksessäkään tapahtunut mitään muutoksia. Ehkä Hildan ruokahalu on kasvanut, mutta se on vain hyvä juttu, sillä kamppailin hetken aikaa Hildan nirsoilun kanssa.
Mutta ensi postaukseen, moikka!

1 kommentti: