maanantai 20. joulukuuta 2021

Koiramessut ja Helsinki Winner 2021

Viime viikonloppuna olimme koiramessuilla Helsingin messukeskuksessa. Olin ilmoittanut Hildan Helsinki Winner 2021 näyttelyyn junioriluokkaan.

Lähdimme matkaan jo perjantaina, ja heti ensimmäisenä veimme Kikon lemmikkihotelliin hoitoon. Emme viitsineet ottaa Kikoa mukaan, koska yöpaikassamme oli koira, mäyräkoiraherra Wäinö. Kiko ja Wäinö tulevat toimeen, mutta onhan se huomattavasti helpompaa kun asunnossa on vain kaksi koiraa! Lisäksi emme tienneet, kuinka kauan olisimme koiramessuilla/näyttelyissä, joten senkin takia päätimme viedä Kikon hoitoon.

Vasemmalla Wäinö ja Hilda, keskellä Hilda ja Kiko lenkillä ja oikealla Hilda messukeskuksessa.

Oli hyvä päätös viedä Kiko lemmikkihotelliin, sillä tämä oli ihan loistava kokemus Kikolle. Koko viikonlopun ajan se oli tuntemattomassa ympäristössä, tuntemattomien ihmisten ja koirien kanssa, mikä on tosi hyvä juttu! Kiko oli kuulemma käyttäynyt hienosti, ainoastaan oli päästellyt ilopissoja ja murissut aina uusille koirille (Kiko murisee melkein aina alkuun tuntemattomille koirille).
Kikosta pidettiin lemmikkihotellissa todella hyvää huolta, ja sain kuulumisia aamuin illoin. <3 Oli ihana kuulla mitä koiran kanssa on tehty, miten se on nukkunut ja onko ruoka maistunut.

Näyttelyt sujuivat meidän osalta hyvin, Hilda sai tulokseksi JUN-ERI, JUK1, SA, HeJW-21. Näin ollen Hilda sai ensimmäisen tittelinsä messarista.
Olen todella ylpeä Hildasta, sillä se esiintyi niin hyvin - parhaiten tähän asti! Hilda ravasi kauniisti kehässä ja seisoikin aika hyvin, vaikka välillä tietysti yritti istua kun namin saamisessa kesti niin kauan. Hilda antoi tuomarin katsoa hienosti hampaat, ja muutenkin tutkia koko koiran. Hilda on vaan niin kiltti ja hyväkäytöksinen. 



Ehdimme pyöriä myös messualueella, kun Hilda putosi paras narttu -kilpailusta ensimmäisenä. Ostin koirille possunkorvia, luita ja muita herkkuja, joita kelpaa syödä joulun ja uudenvuoden yli. Ainuttakaan pantaa, valjaita tai hihnaa en ostanut - kumma kyllä, sillä olen ihan koukussa uusien varusteiden ostamiseen. Maltoin kuitenkin pitää ostohousuni kurissa, sillä onhan koirilla jo älyttömät määrät vaikkapa pantoja.

Messariviikonlopun jälkeen meiltä löytyi erittäin väsynyt heeleri ja akita. Kumpikin koirista olivat ihan väsyneitä ja nukkuivatkin koko sunnutai-illan. Tänään kävimme koirien kanssa pienellä lenkillä ja valokuvasin koiria pitkästä aikaa - siitä teen erikseen vielä postausken. Hildalla oli tänään myös rokotus ja terveystarkastus. Kaikki on kunnossa ja Hildan lihaksia kehuttiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti