perjantai 22. tammikuuta 2021

Hilda 4,5kk

Rakas Hilda-neitimme on vaivihkaa vaihtamassa hampaitaan. En ole ensimmäistäkään maitohammasta onnistunut löytämään lattialta, vaikka joka päivä tarkistan missä kunnossa naskalit on. Toivottavasti neidin hampaidenvaihto käy mutkattomasti, ilman että tarvitsee käydä poistattamassa yhtäkään naskalia.


Hildan yöpissailu ratkesi - ostimme sänkyyn lyhyemmät jalat, jotta pentu pääsisi sänkyyn :D Mitä sitä ei koiransa eteen tekisi. Sen jälkeen kun neiti on päässyt sänkyymme nukkumaan, on uni maistunut paremmin eikä aamuviideltä tarvitse käydä pihalla. Pentu on tyytyväinen kun ei tarvitse nukkua yksin, ja itse saan nukkua rauhassa läpi yön - kaikki voittaa!





Hilda sai viikko sitten uudet valjaat, sillä edelliset (uudet myös) valjaat kävivät jo liian pieneksi. Minusta Hilda on ihan yhtä pieni kuin ennenkin, mutta kai se on varusteista uskottava että kokoa on tullut lisää.
Nuo uudet valjaat on todella kivat, niissä on säätövaraakin jonkun verran. Luulen, tai ainakin toivon, että nuo valjaat käyvät vielä pitkään. Seuraavat valjaat aion ostaa vasta sitten kun Hilda alkaa olla täysikasvuisen kokoinen.



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti